Friday 4 April 2008

Αγγελία

Ζητείται ιατρός πρωταθλητίατρος, για να παρακολουθήσει όλες τις Ελληνικές ομάδες και πρωταθλητές. Έχουμε ταλέντα παγκόσμιας κλάσης στον αθλητισμό, καλές εγκαταστάσεις για να προπονούνται, παρέχουμε ως Πολιτεία τα κατάλληλα κίνητρα για την επιτυχία, καταξιώνουμε ως κοινωνία τους επιτυχημένους, συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα φαρμακολογικά κέντρα του εξωτερικού για να τους ντοπάρουμε ώστε να νικάνε. Μόνο γιατρούς σωστούς δεν έχουμε για να κάνουν την θεραπεία σωστά και να μην μας τους πιάνουν. Που σου!
Blogged with the Flock Browser

9 comments:

doctor said...

Τους κάνουμε και καραβανάδες, το ξέχασες!

doctor

Penthesila said...

δοκτορ οντως αυτο που το πας?τους καναμε και προτυπο για τα παιδια μας!!!σ αυτα τι θα τους πουμε τωρα και τοτε και μετα?

Βασκεζ καλο σ/κ...

Βάσκες said...

Θέλω να πιστεύω πως το "παρέχουμε ως Πολιτεία τα κατάλληλα κίνητρα για την επιτυχία" το περιλαμβάνει.

penthesila μου, εμείς φταίμε όχι οι αθλητές. Ξέρουμε τι χρειάζεται για να είσαι πρωταθλητής σήμερα αλλά από τότε που ξεκίνησε το πανηγύρι με τα μετάλλια κάνουμε τα στραβά μάτια. Ταϊζουμε τα παιδιά μας φούμαρα (όχι ακριβώς ψέματα) και τώρα που μας πιάσανε κάνουμε τους ανήξερους.

Penthesila said...

...και στην αρχαιοτητα Βασκες απο την στιγμη που οι πολεις κρατη παρηχαν τα κινητρα (tax free το λεμε σημερα ελληνιστι) στους ολυμπιονικες τους αρχισαν το 4 πχ αιωνα οι δωροδοκιες,τοτε δε ειχαν ακομα αναβολικα!

Βάσκες said...

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Το πρόβλημα ξεκινά από την εμπορευματοποίηση και το αέναο κυνήγι του ρεκόρ.

Laplace said...

e kala karabanades tus kaname,oxi didaktores..

allo an sto elladistan otan blepoun stolh ta mpazakia ygrainontai..

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ said...

Καταραμένα τα 2 κ@λόπαιδα που χάλασαν το ομαδικό πνεύμα...
Άκου εκεί 11 στους 13...!! Ντροπή!

Βάσκες said...

@laplace, πίσσα
Σωστοί και οι δύο!

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ said...

Δέν χρειάζόμαστε σωστούς γιατρούς....σωστό προγραμματισμό χρειαζόμαστε όπως ο Ολυμπιακός (βλέπε κάτωθι)...
-------------------
Ποδόσφαιρο: Ελεγχοι και σε ΠΑΟ, ΑΕΚ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008 07:00

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ πραγματοποίησε χθες ο ΕΣΚΑΝ. Αρχικά οι ελεγκτές του εθνικού συμβουλίου αντιμετώπισης του ντόπινγκ πήγαν στους Θρακομακεδόνες, όπου υπέβαλαν σε έλεγχο τους: Καφέ, Παπασταθόπουλο, Παπά, Μπούρμπο, Ταχτσίδη και Μπλάνκο, οι οποίοι έδωσαν δείγματα ούρων.

Στη συνέχεια υπήρξε επίσκεψη των ελεγκτών του ΕΣΚΑΝ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου σε αιφνίδιο έλεγχο υποβλήθηκαν οι: Γκαλίνοβιτς, Τζιόλης, Φύσσας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Μόρις. Οι ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ είχαν πάει και το πρωί στο «ερυθρόλευκο» προπονητικό κέντρο, αλλά ο Ολυμπιακός χθες είχε απόγευμα προπόνηση.