Monday 23 February 2009

Πλήρης ενεργοποίηση της κυβέρνησης

Με μια κίνηση που αναμένεται να αποδόσει καρπούς σε μεσοπρόθεσμο διάστημα, και με μυστικές συναντήσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο ενεργοποίησης της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σχέδιο που έχει διυπουργικό χαρακτήρα άρχισε ήδη να υλοποιείται.

Η υπουργός Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη μιλάει με ομολόγους της των Ανατολικών χωρών της Ευρώπης αλλά και άλλων χωρών ώστε να εντοπιστούν απαγωγείς και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που θα ήθελαν να έλθουν στην χώρα μας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα, με ανθρώπους που παρεβρίσκονταν στις συζητήσεις που έγιναν, το σχέδιο περιλαμβάνει την δραστηριοποίηση των απαγωγέων στο Ελληνικό έδαφος, - και εδώ είναι το σημαντικό στοιχείο - σε συνεργασία με την αστυνομία να απαγάγουν Έλληνες υψηλής οικονομικής επιφάνειας.

Στην συνέχεια οι Έλληνες Αστυνομικοί θα τους συλλαμβάνουν και θα τους φυλακίζουν. Όταν τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν σβήσει θα τους αποφυλακίζουν και απελαύνουν δίνοντάς τους μια αποζημίωση από τα λύτρα για τον κόπο τους.

Λέγεται πως το σχέδιο το εμπνεύστηκε ο κ.Καραμανλής , παρακολουθώντας γνωστή Ελληνική ταινία με τον Βουτσά και τον Εξαρχάκο πριν από μερικές μέρες στον Αντ1. Εντάσσεται σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα αλλά και το ηθικό της Αστυνομίας και των οργάνων που την υπηρετούν.

Παρόλα αυτά, και μετά από πρόταση του κ. Σουφλιά - και με την απόλυτη συμφωνία του αρμόδιου υπουργού κυρίου Παπαθανασίου - το σχέδιο ολοκληρώθηκε ως εξής: Η Αστυνομία δεν θα βρίσκει τα λύτρα τα οποία (μείον την προμήθεια) θα δίνονται για την αντιμετώπιση του δημοσιονομικού προβλήματος. Έτσι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και τα δύο υπουργεία θα λύσουν τα προβλήματά τους.

Κορυφαίος υπουργός που δεν ήθελε να κατονομαστεί μας δήλωσε πως το σχέδιο δίνει λύση αφού «δεν είμαστε για να αυξάνουμε τους φόρους τέτοιες εποχές».

Αφού όμως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν καλυτερεύσουν (μια και οι απαγωγές θα είναι πρώτο θέμα για αρκετό καιρό) οι πρόωρες εκλογές αποκλείονται εκ των πραγμάτων.

Έτσι ο Πρωθυπουργός χωρίς χρονοτριβή και μιλώντας στην ΚΕ της ΟΝΝΕΔ έγινε κατηγορηματικός πως δεν ασχολείται με τα σενάρια πρόωρων εκλογών.

Είναι φυσικό πως δεν θα έχει πια χρόνο να ασχοληθεί με αυτά τα σενάρια, μια και έχει ήδη ρωτήσει την κ. Μπακογιάννη αν θα μπορούσε σε κάποια από τις απαγωγές να κάνει κανένα τηλεφώνημα «όχι κανένα μεγάλο, απλά να δίνω οδηγίες για την διαδρομή και τέτοια, ή να ζητάω το ποσό και να κάνω τον νευριασμένο και να τους το κλείσω στην μούρη». Στην προφανή αντίρρησή της πως ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει την φωνή του είπε πως «μα έχω δει σε μια σειρά που βάζανε μαντήλι στο τηλέφωνο και άλλαζε η φωνή. Δεν γίνεται να το κάνουμε έτσι;»

6 comments:

VAD said...

Ακουγα ελικόπτερο πρωί πρωί και επιβεβαίωσα αργότερα το λόγο,ο Παλαιοκώστας πετάει κατά Κένυα μεριά,Οτσαλάν και έτσι:)))

wert01gf said...

Έτσι εξηγούνται όλα. Ο μπούλης πήρε τα απαραίτητα μαθήματα στον προσομοιωτή του ps3. Τώρα ήρθε η ώρα να μας δείξει τι έμαθε και στην πράξη. Μεγάλα κόλπα!!

Βάσκες said...

@Vad lol Θα τους πιάσουμε ακόμη και αν χρειαστεί να πάμε Κένυα.

@wert Πες το ψέματα. Το πρόβλημα είναι πως οι εμπιλογές μας είναι μεταξύ PS3 και Nintendo. :-(

Unknown said...

σωστός ο βάσκες και τελικά είμαστε μια κοινωνία που βιώνει τις δικές τις απαγωγές.

Απαγωγές σε πολλούς τομείς αλλά το θέμα είναι φίλε βάσκες(μπορώ να σε αποκαλώ και σύντροφο?) ότι πρέπει να ξανβρούμε την ανθρωπιά μας στην κοινωνία γιατί χωρίς ανθρωπιά αγάπη και ειρήνη θα είμαστε έρμαιοι στην μιζέρια στην βία και στην απάτη.

Με τα Ελληνικά κόμματα που είναι στο σύνολο τους απάνθρωπα όλα σχεδόν τα κοινοβουλευτικά αριστερά και δεξιά έχουν την γαμημένη ευθύνη για την σημερινή κατάντια.
Αλλά έχουμε και εμείς ευθύνες γιατί κοιτάμε την πάρτυ μας και όχι τον συνάνθρωπο μας φίλε βάσκες.

Συγχαρητήρια σε εσένα και στις ιδέες σου σύντροφε βάσκες συνέχισε να τα χώνεις παντού σε όλους μας μήπως και βάλουμε μυαλό.
Θα σε προσθέσω στα blogs που διαβάζω...

Βάσκες said...

@το παιδί...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Φυσικά να με αποκαλείς όπως νιώθεις. Σύντροφε είναι μια όμορφη λέξη.

Έθεσες τον δάκτυλο επί των τύπων των ύλων. Έχουμε και εμείς ευθύνες και ίσως τις περισσότερες.

Παρτάκηδες και τίποτε άλλο δεν είμαστε.

Anonymous said...

Παιδι της πλατειας: Συμφωνω με τα ελληνοχριστιανικα σου μθνηματα.
Παρτακια βασκες: Σε καλω σε αγωνιστικες/συντροφικες ληστειες τραπεζων. (Καλος ο αγωνας αλλα οχι τσαμπα)