Wednesday 7 May 2008

Ναζί κανείς η να μην Ζεί;


Υπάρχουν και όρια.

Έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς φυσικά.

Αφήνω το γεγονός πως η γνώμη μου είναι πως από τότε που είδε ιδιωτικοποίηση ο ΟΤΕ, έχουμε δει άσπρη μέρα στις υπηρεσίες του. Ξεχνάμε τις μέρες που ήθελες έξι μήνες για να πάρεις τηλέφωνο.

Αφήνω πως αυτό το κράτος πρέπει να ασχοληθεί πρώτα με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι αφήνουν την ασυδοσία ελεύθερη και την εκμετάλευση, την κοροϊδία, την παρανομία να ευδοκιμεί. Μετά, αν έχει χρόνο, ας ασχοληθεί με το να μας βάζει τηλέφωνα.

Αφήνω το γεγονός πως αυτοί που φωνάζουν δυνατότερα είναι οι προνομιούχοι που δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα. Οι άνεργοι, οι φτωχοί, οι συνταξιούχοι δεν είναι αυτοί που κάνουν τον περισσότερο θόρυβο.

Μένω στην αισθητική. Πόσος καιρός πέρασε που ο Καραμανλής ήταν αρχηγός των Ναζί; Θυμόμαστε πόσο μάς άρεσε; Τώρα; Τώρα καίμε Γερμανικές σημαίες με την λέξη Ναζί, επειδή θα αγοράσουν μερτικό από τον ΟΤΕ. Σιγά τους κατακτητές.

Μα καλά τόσο λίγη μνήμη έχουμε;
Posted by Picasa

6 comments:

wert01gf said...

Έως καθόλου..
Και συστηματικά οδηγούμαστε σε μια κατάσταση όπου ο ανιστόρητος θα είναι το καλύτερο πιόνι, άρα μέσα στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι έξω..
Καλημέρα Βάσκες

Unknown said...

χμ.. όσον αφορά τον ΟΤΕ, προφανώς και θα πρέπει να "πληρώσεις" κάτι παραπάνω για να τον αναλάβει κανείς. Αντε γιατί βλέπω και τις διαφημίσεις του Connex και αγανακτώ..

Κι εγώ πάντως παρατήρησα ότι τις μεγαλύτερες διαμαρτυρίες τις έκαναν οι "προνομιούχοι" των ΔΕΚΟ. Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση και σκεφτόμουν "ώπα της η αριστερά σε πρώτη παγκόσμια εμφάνιση καίγεται για τα δικαιώματα των προνομιούχων"

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ said...

Μα καλά έχουμε τρελαθεί τελείως εμείς οι Έλληνες;
Την στιγμή που έχουμε ανακαλύψει το καλύτερο επιχειρηματικό μοντέλο όλων των εποχών και την καλύτερη επενδυτική πρόταση πρός όλους τους επενδυτές του κόσμου (τρέχουν να προλάβουν) πάμε και πουλάμε την κότα (χήνα) με τα χρυσά αυγά...
Όχι πείτε μου εσείς ποιός επενδυτής μπορεί να πεί όχι στην πρόταση του Ελληνικού Δημοσίου:
-Έλα καλέ μας επενδυτή και γίνε μέτοχος σε μια επιχείρηση που ακόμα και να έχει το Δημόσιο την μειοψηφία...όοολες οι άλλες μετοχές μαζί έχουν δικαίωμα ψήφου έως 5%.
-Επίσης το Δημόσιο διορίζει τις διοικήσεις και επεμβαίνει στην τιμολογιακή πολιτική (για κοινωνικούς λόγους).
-Αααα ξέχασα, το δημόσιο (ο ένας μέτοχος δηλαδή) και οι φίλοι του (ΔΕΚΟ, ευρύτερος δημόσιος τομέας κ.α.) μπορούν να έξοφλούν για τις υπηρεσίες που λαμβάνουν όποτε θέλουν..άτοκα..(εντάξει εσύ φίλε μέτοχε θα απολαμβάνεις λίγο λιγότερα κέρδη λόγω απώλειας τόκων αλλά δέν πειράζει....)....

Και μετά αυτοί οι Γερμανοί θέλουν και να συν-διοικούν....άκου κάτι πράγματα....

Anonymous said...

oι Γερμανοι ειναι φιλοι μας [ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ]

gremiii said...

kein Problem damit, mein Freund.
Γιατί δεν έχω δει ποτέ κάψιμο κομματικής σημαίας; Αχ, στείλτε μου καμία φωτό, αν έχετε δει εσείς.
Έτσι, για το "θεαθήναι"...

hnioxos said...

Ατυχές το κάψιμο της Γερμανικής σημαίας από τους απεργούντες. Αν ήταν Έλληνας ιδιώτης ο επενδυτής ποια θα ήταν η αντίδραση; Να σημειώσω εδώ πως διαφωνώ με την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ και κυρίως με τον τρόπο που γίνεται. Πρόκειται για ξεπούλημα και δε θα βοηθήσει στην τόνωση του ανταγωνισμού. Το αντίθετο, θα ισχυροποιηθεί το καρτέλ.

Ως εκ τούτου διαφωνώ με πολλά που αναφέρονται στο ποστ. Όμως δεν πρόκειται για ένα θέμα που έχει να κάνει με ένα έθνος, είναι ένα θέμα που αφορά πολιτικές και η μισαλλοδοξία της χειρονομίας είναι εξοβελιστέα