Sunday 18 May 2008

Που είναι το ΕΣΡ;


Για τον δαιμόνιο δημοσιογράφο τα έχουμε ξαναπεί.

Εγώ θα ρωτήσω που πήγε το ΕΣΡ; Όταν κάποιος πει μαλάκα ή γαμώτο, ή όταν κάποιος άνδρας φιλήσει κάποιον άνδρα είναι πανταχού παρόν.

Όταν όμως καταρρακώνεται η αξιοπρέπεια δεκάδω ανθρώπων που κρέμονται από τα λόγια ενός αχαρακτήριστου, ο οποίος λέει μπαρούφες ενώ αυτοί τις πέρνουν για μηνύματα των αγαπημένων τους, ο θάνατος των οποίων δεν ξεπεράστηκε ποτέ, τότε όλα καλά.

Μήπως είναι αργά οι εκπομπές και δεν τις παρακολουθούν;
Posted by Picasa

8 comments:

Laplace said...

φιλε ο γκορντον ηταν κ σε τατιανα κ αρναουτογλου,ολους τους πηρε με την σειρα..
το θεμα ειναι οτι για χαρβαδελλα,το περιμενα να τον εχει,εξαλλου καλυπτουν οι εκπομπες του τον χωρο του μεταφυσικου..
αλλα ΟΝΤΩΣ αυτο που γινεται με τον γκορντον εχει παραγινει..παιζει με τον πονο του καθε ανθρωπου..

gremiii said...

Κλείσ' τηνα τη ρημάδα!

Unknown said...

Καλά, για τον Χαρδαβέλλα αυτό δεν ήταν και τίποτα πρωτότυπο. Δεν υπάρχει θέμα για θέμα, που άπτεται του μεταφυσικού, που να μην του έχει αλλάξει τα πετρέλαια και να το χαντακώσει σε σοβαρότητα και αξιοπιστία με όσα παρουσιάζει. Ακόμα κι αυτά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με μαρτυρίες σοβαρές.

Ούτε για την Τατιάνα και τον Αρναούτογλου προκαλεί έκπληξη, γιατί σιγά.. τα "κωλάδικα" (φτου φτου πιπέρι ξέρω) της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης είναι.

Αλλά ναι, το ΕΣΡ που κόπτεται τόοοσο πολύ να κόβει τα ανάρμοστα, αφήνει τον απατεώνα να αλωνίζει.. Χμ, βέβαια, τώρα ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία υποψιάζομαι..

Η λέξη "μαλάκας" βλέπεις, ενοχλεί για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα της, όπως και το "γαμώτο". Ενώ το ΕΣΡ προφανώς και προασπίζει τα συμφέροντα όλων αντιθέτων τους.

Βάσκες said...

@laplace Παράγινε. Έτσι είναι.

@gremiii Λίγο βλεπω. Μέχρι πριν παντρευτώ, δεν είχα καν. Ας όψεται ο κουμπάρος που μου την έκανε δώρο. Τώρα διάβαζα μπλογκ, η γυναίκες κοιμόντουσαν και αυτή ήταν από πίσω στον Χ. Δεν άντεξα....

@isis Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Μείνε μέσα στα πέπλα σου λέω.

hnioxos said...

Και δεν είναι μόνο η λέξη μαλάκας που τους πειράζει, είναι πολλές περισσότερες από αυτή. Στο EURO2004 η "πούτσα του τσολιά" έγινε "φούστα του τσολιά", το γαμημένο έγινε τιμημένο, και άλλα πολλά που, αφού τους άλλαξαν τα φώτα, στο τέλος τα έκαναν να μην έχουν κανένα νόημα και αξία και κυρίως να είναι τόσο βαρετά που να μην ταιριάζουν σε αυτούς που τα έγραψαν. Για να τελειώνουμε με την τηλεόραση: Υπάρχουν εκπομπές που είναι πολύ άξιες λόγου, και αυτές που είναι για τη μάζα γιατί είναι απλούστατα εύπεπτες σα μια κοκακόλα και σαν το ποπκόρν στα σινεμά παρέα με τις χαζοταινίες που συνοδεύει. Από κει και πέρα είναι και ευθύνη του καθενός ποιον μαλάκα βάζει στο σαλόνι του

nelly said...

O Χαρδαβελλας εχει ξεκουτιανει...δε μπορω να βρω αλλη εξηγηση...

...ο αλλος ο τυπακος κανει απλα τη δουλεια του,ας προσεχουν οι ανεγκεφαλοι που πεφτουν στα διχτυα του,καλα να παθουν!Σε μενα γιατι δε μπορει να το κανει αυτο?

Ο άλλος said...

Το ΕΣΡ όπως είπε χαρακτηριστικά κάποιος δημοσιογράφος (σοβαρός αυτός), από ιερή αγελάδα της δεοντολογίας έχει καταντήσει Ιερά Εξέταση.Το μακρύ χέρι της εξουσίας.Πιέζει στέλνει μηνύματα και τραβάει αυτιά. Στον Μπόμπ το σφουγγαράκι

Βάσκες said...

@ηνιοχος Δεν έχεις άδικο.

@nelly Το είχε ποτέ;

@ο άλλος Δυστυχώς...