Friday, 15 February 2008

Ψυχραιμία

Προσοχή! Προσοχή καταναλωτή!  Το κόστος μετακύλισης θα έρθει πάλι σε σένα.

Έρχεται πολικό ψύχος και μαζί θα έρθει και χιόνι, παγετός, κρύο και πολικές αρκούδες.

Ναι, καλά ακούσατε, αρκούδες έχουν αρχίσει να φεύγουν από την Αρκτική γιατί λιώνουν οι πάγοι και έρχονται με το ψύχος από την Σιβηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατεβαίνουν θα μας πάρουν τις δουλειές μας, θα μας πάρουν τις γυναίκες μας και δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο. Πίνουν, οι περισσότερες είναι πρώην εγκληματίες που τις αφήσαν από τις φυλακές με τον όρο να φύγουν.

Και θα αυξήσουν την εγκληματικότητα, τις ληστίες, τα μπάσταρδα θα γεννιώνται δεξιά και αριστερά.

Προσοχή, δεν πρέπει να πανικοβάλεσαι, αλλά υπάρχουν ηλικιωμένοι και παιδιά που δεν βάλανε πετρέλαιο, και θα έχουμε κάτω από το 0 στον υδράργυρο, και τα πρατήρια δεν είναι στο νέο σύστημα, και οι δρόμοι θα είναι παγωμένοι, και τα φάρμακα τους δεν θα τους φτάνουν, και θα κλαίνε και δεν θα τους ακούμε, και θα πάνε από συγκοπή.

Πήγαινε σε σουπερμάρκετ και πάρε κωλόχαρτα γιατί θα παγώσει ο κώλος μας, πάρε ρύζι και μακαρόνια πάρε πάνες και γάλα.

Κάνε κάτι, κάνε κάτι, αλλά αφού τελειώσει το δελτίο μας, ώστε να είσαι πληροφορημένος ορθά, αντικειμενικά και ψύχραιμα, πριν κάνεις κάτι.

Μείνε στο κανάλι μας, ακολουθεί η καλύτερη σειρά όλων των εποχών.

Blogged with Flock

5 comments:

NIEMANDSROSE said...

χαχαχα!
μού' ρχεται να ξαναγραφτώ στο buzz για να σε μπαζάρω ασύστολα! :))
α! καλά που το θυμήθηκα, και αν μου επιτρέπεις κιόλας, αλλά δεν είναι σικ να αυτο-μπαζάρεσαι! το λέει και στους κανόνες. χα!

Βάσκες said...

Ωχ, τσακώθηκα. Ψηλά τα χέρια αλητάκο , σε πιάσαμε con i mani nella marmelada, δεν πρόκειται να ξεφύγεις άπληστε καριόλη, μπάζο του buzz.

Ξανασιριουσλι, δεν είχα διαβάσει τους κανόνες, γράφτηκα με το όνομά μου ( !,:) ) για να φαίνεται πως αυτομπαζάρομαι, να μην κοροϊδεύω κιόλας, αλλά ήλπιζα πως ένας νέος μπλόγκερ για λίγο καιρό επιτρέπεται να αυτομπαζάρεται.

Τώρα όμως που ξεμπροστιάστηκα, και που έχω ένα κοινό κοννεσέρ(ς) - κλίνεται κατά το κομπρεσερ - θα σταματίσω την ξεφτίλα μου και δεν θα το ξανακάνω.

Πάντως μια φορά το έκανα και μετά εθίστηκα. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Πρέπει να το φωνάξουμε στα παιδιά μην την πατήσουν και αυτά. ΠΡΟΣΟΧΗ μπορεί να σας ρίξουν buzz στο ποτό σας και να την πατήσετε από την πρώτη φορά.

Ένα κοινωνικό μήνυμα προσφορά του Βάσκες.

NIEMANDSROSE said...

buzzo-νάρκισσε.
το νου σου γιατί η μέλισσα δαγκώνει.

disa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

金盈谷,石城縣界公園,鴛鴦湖,大里天公廟,湯圍溝公園,大湖渡假,跑馬古道,北關農場,羅東夜市,香格里拉,梅嶺風景區,烏樹林,白河鎮,七股潟湖,海濱遊憩區,鱷魚王,南鯤鯓,七股鹽山,草山月世界,頑皮世界,烏山頭水庫,八角樓,武廟鹽水鎮,鹽水蜂炮,茂勝休閒,乳牛的家,馬沙溝,南元休閒農場,漆彈野戰營,登山步道,奮起湖景點,大坑登山步道,竹山遊憩公園,前山第一城,夫妻樹,德源襌寺,情人公園,嘉義農場,草蘭溪,曾文水庫,中華民俗村,綠盈牧場,森林,鄒族渡假村,天梯玉佛寺,福山植物園,太平山,明池森林遊樂區,棲蘭,海潮公園,代天府,桃源谷,烏石港,木屐博物館,白米社區,海水浴場,礁溪龍潭湖,竹山梯子吊橋,父不知子斷崖,文物博覽館,明湖水庫,目仔窯,七彩湖,雙十吊橋,雙龍瀑布,廣興紙寮,沙東宮,地震公園,觀光果園區,埔里溫泉