Wednesday 10 September 2008

Αποκλειστικό - Η Ελλάδα Cernει την Επιστήμη σαν καράβι

Κλιμάκιο του CERN έφτασε στην Ελλάδα τον Αύγουστο, υπό τον καθηγητή Φυσικής κ. Weil.

Παρόλο που η επίσκεψη του κλιμακίου κράτηθηκε άκρως μυστική, κάποια έγγραφα προετοιμασίας της έπεσαν στα χέρια μας και μπορούμε να προβούμε σε συγκλονιστικές όσο και αποκλειστικές αποκαλύψεις.

Το κλιμάκιο που αποτελείτω από δύο δεκαμελείς ομάδες εργασίας, είχε καταφθάσει στην χώρα μας για να μελετήσει το σημαντικό πείραμα που διεξάγει ο καθηγητής κ. Αλογοσκούφης στην Ελληνική Επικράτεια. Ως γνωστόν ο κ. Αλογοσκούφης κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη σταθερή μαύρη τρύπα στην χώρα μας. Το πείραμα, το οποίο διεξάγεται τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια - κάποιες πληροφορίες μιλούν για τέσσερα - έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο κ. Weil ήρθε σε επαφή με τον Έλληνα καθηγητή Φυσικής κ. Σιμόπουλο ο οποίος και κατάφερε να εξασφαλίσει τον απαραίτητο χρόνο από τους κρατικούς λειτουργούς, και κυρίως από τον κ. Αλογοσκούφη, ώστε να γίνει η πλήρης καταγραφή των δεδομένων του πειράματος. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλιστούν οι συνθήκες για την επανάληψη του πειράματος και την επακόλουθη επιβεβαίωση - ή διάψευση - της θεωρίας πίσω από το πείραμα.

Συγκεκριμένα, τα δύο κλιμάκια επικεντρώθηκαν, το πρώτο στον τρόπο δημιουργίας και κυρίως σταθεροποίησης της μαύρης τρύπας, και το δεύτερο στο κατά πόσον μια μαύρη τρύπα τέτοιου μεγέθους είναι δυνατόν να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Οι ίδιες, ασφαλείς πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των επιστημόνων δεν υπήρξε πρόβλημα στην χώρα μας με την μαύρη τρύπα (αν και οι βόλτες σε παραλιακά μαγαζιά δεν είναι και η ασφαλέστερη μέθοδος για να αξιολογηθούν οι επιδράσεις της μαύρης τρύπας) αλλά και πως ξεκίνησαν ήδη τα έργα στο CERN για την δημιουργία της δικής τους μαύρης τρύπας.

"Γυρίζουμε πίσω πολύ πιο σίγουροι πως ο στόχος μας για την μαύρη τρύπα είναι εφικτός. Ο κ. Αλογοσκούφης χαράσει τον δρόμο που και εμείς θα ακολουθήσουμε. Μου κάνετε παρακαλώ upgrade σε first class;" δήλωσε λίγο πριν αναχωρήσει από το Ελευθέριος Βενιζέλος, εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του ταξιδιού του, ο κ. Weil.
Blogged with the Flock Browser

14 comments:

Fegia said...

Εγραψες!...

Οχι μόνο δημιουργήσαμε τη μαύρη τρύπα πρώτοι αλλά και με τις θεσμικές αλλαγές εξασφαλίσαμε και την επιβίωση του Κόσμου στα σίγουρα (και όχι με την αβεβαιότητα που έχουν οι άλλοι ότι μπορεί και να καταστραφούμε αν κάτι δεν πάει καλά στο πείραμα)...

ΥΓ. Πάντως μια ακόμη μαύρη τρύπα θα την βάψουμε κίτρινη την Κυριακή...

vasikos metoxos said...

Το πρόβλημα είναι ότι θα ρίξουν εμάς μέσα στην τρύπα.
Το μικροσκοπικό σωματίδιο του Θεού θα το βρει ο Αλογοσκούφης στα υπόγεια του Μαξίμου του ομολογητού. Και το όνομα αυτού "αυξήσεις των μισθωτών πάνω από τον πληθωρισμό".

Prince Of The City said...

xmmm

Alexandros said...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την δημιουργία της μαύρης τρύπας στην Ελλάδα , από το γεγονός ότι μία σύγκριση με τις προηγμένες ευρωπαικές χώρες σε πείθει ότι ζούμε σε μία άλλη χωροχρονική διάσταση (κοινώς ζούμε 50 χρόνια πίσω. Σε έτη φωτός δεν ξέρω να το υπολογίσω...). Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν το οποίο ευτυχώς έχει πολύ ήλιο , πολύ θάλασσα και μεγάλη ιστορία. Γιαυτό το λόγο συνεχίζει να είναι ελκυστικό σε αυτούς που ζουν στα άλλα σύμπαντα. Μεγάλη ευλογία αυτό!

Swell said...

We are LEADING THE WORLD! Τρέμετε ξένοι!

Spy said...

O κ. Αλογοσκούφης είναι ένας εξαίρετος σουβλατζής (στου Μπαϊρακτάρη δίνει ρέστα), και ως τέτοιος αξίζει το διεθνή σεβασμό και την πρέπουσα αναγνώριση.
Χαίρομαι αφάνταστα που του αφιερώσατε χώρο στο ιστολόγιόν σας.

Anonymous said...

Ε, είσαι θεσμικός διαστήμονας.

. said...

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι η "μαύρη τρύπα" θα μετονομαστεί προς τιμήν του κ.Αλογοτέτοιου σε "HHH"(HorseHat Hole). Eίναι αλήθεια;

Anonymous said...

Ορίστε κα Βάσκες, τί καταφέρατε...τρέχει ο καημένος ο υπουργός να μαζέψει τις χαζομάρες του νομοσχεδίου του με τροπολογίες τις τελευταίας στιγμής (βλέπε αφορολόγητο με βάση την ηλικία και ας λέει το σύνταγμα ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι, αφορολόγητο αν κόβεις μπλοκάκι σε ένα εργοδότη και άς λέι η νομοθεσία ότι σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να παρέμβει το ΙΚΑ και να καταλογίσει εισφορές, φορολογία στα κέρδη από μετοχές αλλά όχι συμψηφισμός με ζηζμιές - τα δικά σας δικά μας και τα δικά μας δικά μας κ.α.).
Και όλα αυτά γιατί, γιατί κατάλαβε ότι η τρύπα είναι μάυρη! Έπρεπε να του το είχατε πεί από την αρχή...ότι το φώς που έβλεπε στο τούνελ ήταν το τρένο που ερχόταν.... και θα έπρεπε να ακούσει το φίλο του τον κο Βουλγαράκη που έφτιαχνε offshore για να μήν πληρώνει φόρους ....

(Αχταρμά τα έκανα πάλι)...

gremiii said...

Θωθττόόόόόθ!!!!
Εγώ γιατί γούσταρα το "αποτελείτω";

[Τη βρίσκω με σουρεαλιστικούς συνδυασμούς προστακτικής ενεργητικής με οριστική μέσης].
ΥΓ.: Χρεώνω τα αρχαία 10€/h.

Βάσκες said...

@fegia Ας ελπίσουμε να τους πάρουμε τα σώβρακα!

@vasikos metoxos Αμήν

@gothangel χμμμ - επαυξάνω.

@alexandros long live the sun

Βάσκες said...

@swell Αέρα

@spy Κάθε μεγάλος Έλλην αξίζει χώρο στο ιστολόγιό μας.

@nomad Τέρμα τα ξενύχτια με τα ξύδια. Ζήτω τα ξενύχτια με τα phenergan.

@ανασαιμιά Και εγώ κάπου το άκουσα. Να γίνει.

@anonymous Αφού σας κατάφερα να γράψετε τόσο πολύ - δεν το συνηθίζετε - κάτι κατάφερα. Όχι, άλλοι τα έκαναν αχταρμά, εσείς καλά τα λέτε.

@gremiii Και τα δέκα ευρώπουλα θα πληρώσω και το αποτελείτω δεν θα το αλλάξω σε αποτελείτο - μνημείο της αγραμματοσύνης ενός ολόκληρου λαού. Εγώ, πιστός εκπρόσωπός του. I stand corrected.

doctor said...

Τόσα χρήματα για το πείραμα, τσάμπα και βερεσέ.
Το σωματίδιο αυτό υπάρχει μέσα στο κεφάλι του Αλογοσκούφη!

doctor

Ο άλλος said...

Στο CERN αναζητούν την ύπαρξη του σωματιδίου ΧΙΚΣ που θα δώσει εξηγήσεις για την σημιουργία του σύμπαντος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ονομασία ΧΙΚΣ δεν δόθηκε προ τιμήν του φυσικού που διατύπωσε τη θεωρία αλλά μετά την επίσκεψη στην Ελλάδα. ΧΙΚΣ σημαίνει λοιπόν
Χριστιανοί
Ιδιαίτερα
Καλοί
στο Σούφρωμα. Ήταν μια ιδέα Αλογοσκούφη, Δούκα, Ρουσόπουλου που ξεκίνησε με το πείραμα Βατοπεδίου για να επεκτεθεί στο CERN