Thursday 31 July 2008

Τύχη

Από μια πραγματικά ευτυχή συγκυρία, ο κόσμος έχει σωθεί από τρομερά προβλήματα.

Επειδή αυτά συνήθως δεν τα παρατηρούμε, καλό είναι να τα επισημαίνουμε όταν τα καταλαβαίνουμε.

Είμαστε λοιπόν τυχεροί, γιατί η συντριπτική πλειοψηφεία των βρυκολάκων ζει στις, χολυγουντιανές κυρίως, ταινίες. Αν αυτό δεν είναι αρκετό - εδώ πρόκειται για πραγματικό Αριστοτελικό συμβεβηκώς - το μεγαλύτερο μέρος των σκοτωμών στις ταινίες, είναι από πεσίματα πάνω σε αιχμηρά αντικείμενα τα οποία διαπερνούν το στέρνο και προκαλούν ακαριαίο θάνατο (μετά από έναν σύντομο ρόγχο).

Όπως ξέρετε ένας από τους ελάχιστους τρόπους αντιμετώπισης των βρυκολάκων είναι ακριβώς αυτός, μαζί με τον πυροβολισμό με ασημένια σφαίρα.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δεν κατακλύζουν την καθημερινότητά μας βρυκόλακες. Έτσι μπορείς και εσύ να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή με τους έρωτες και τις απογοητεύσεις σου, με τα γέλια και τα γουρλώματα, με τα λαχανιάσματα και το τάβλι.

Να θυμάσαι όμως, και να είσαι σε επαγρύπνηση, αν χαλάσει η ισορροπία σε κάποιο από τα δύο αυτά φαινόμενα, τότε πάμε χαμένοι.

Blogged with the Flock Browser

6 comments:

Laplace said...

kalhmera file..AS ERTHOUN,EIMASTE ETOIMOI..xaxaxa

mahler76 said...

Εγώ βρωμοκοπάω σκορδίλα οπότε δεν με πλησιάζουν με τίποτα.

wert01gf said...

Και από καθαρή ατυχία ..κάποιοι άλλοι μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι. Σλουυρπ

Unknown said...

Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω πως από καθαρή ατυχία και μόνο δεν είμαστε εμείς έγκλειστοι στις χολυγουντιανές ταινίες και οι βρυκόλακες ελεύθεροι στην πραγματικότητα, αλλά οκ, έχω περίεργα γούστα εγώ..

Βάσκες said...

Καλημέρα φυσικέ. Δεν θα μείνει κανένας τους.

Μπράβο, μεγάλε συνθέτη, μπράβο. Δεν ξέρω τι κάνει στις ερωτικές σου προσπάθειες η σκορδίλα αλλά από βρυκόλακες είσαι άνετος.

Αυτό περίπου ήθελα να πως Γιώργο.

Ίσιδα σε ήξερα για λίγο kinky άλλα τόσο δεν το περίμενα...

Fegia said...

Τι χαμένοι.
Πάλι στο παιχνίδι θάμαστε. Από την άλλη μεριά, απλώς, (των βρυκολάκων)!

Καλά μεσάνυχτα!