Tuesday 4 March 2008

Πρωταθλητές του σεξ

Μια νέα έρευνα έρχεται να προστεθεί στις πάμπολες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό (όπως αυτή εδώ).

Σύμφωνα με την νέα έρευνα που έγινε για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας προφυλακτικών, οι Έλληνες έρχονται πρώτοι στην ομιλία για το σεξ.

«Η έρευνα έγινε με τα υψηλότερα επιστημονικά στανταρτς και είχε δύο σκέλη.» μας δήλωσε ο Dr. Strangelove, εκ των κυρίων συντακτών της έρευνας που θα εμφανιστεί στο επόμενο τεύχος (Μαρτίου) του επιστημονικού περιοδικού Nature.

«Το πρώτο, αφορούσε τις απαντήσεις στις διάφορες έρευνες που διεξάγονται για το σεξ. Οι Έλληνες είναι πρόθυμοι σε ποσοστό 93% να απαντήσουν σε αυτές τις έρευνες. Στην δεύτερη θέση έρχονται οι Ιταλοί με 76,3% και στην τρίτη οι Νοτιοαφρικάνοι με 75,1%» μας εξηγεί. Μάλιστα, οι Έλληνες φαίνονται να ρωτάνε οι ίδιοι, αν κάποιος τους ζητήσει να λάβουν μέρος σε έρευνα, αν είναι για σεξ. «Τους αρέσει να μιλάνε για το θέμα ιδιαίτερα αν είναι για έρευνα», προσθέτει ο Dr. Strangelove.

Το δεύτερο σκέλος αφορούσε την αναφορά στην καθημερινή ομιλία όπου εκφράσεις σχετικές με το σεξ υπάρχουν στο 63,2% της ομιλίας των Ελλήνων. Η διαφορά εδώ με του άλλους λαούς είναι πολύ μεγάλη καθώς οι δεύτεροι Αμερικάνοι έχουν σχεδόν την μισή επίδοση στα 33,5%. Οι λιγότερο ομιλιτικοί είναι οι Μπαουάντου της Πολυνησίας στην γλώσσα των οποίων δεν υπάρχει καν η λέξη σεξ, αφού όλοι γαμιούνται συνέχεια και δεν χρειάζεται να μιλάνε για αυτό.

«Στην αρχή μπερδευτήκαμε, καθώς οι Έλληνες μιλούσαν με σεξουαλικούς όρους και για τα δύο φύλα οπότε πιστεύαμε πως όλοι είναι μπάι. "Θα τον γαμήσω" ήταν μια πολύ συχνή έκφραση ανεξαρτήτως φύλου.» μας είπε ο Dr. Strangelove.

Σύμφωνα με τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας η συχνή ομιλία για το σεξ στην Ελλάδα προκαλεί και η ίδια σεξουαλικά προβλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Γιάννης από Πετράλωνα (το επίθετο αν και γνωρίζουμε πως είναι Παπαπέτρου το αποκρύπτουμε για ευνόητους λόγους): «Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να μιλάω για το σεξ και έτσι η γλώσσα μου αιματώνεται και κοκκινίζει. Έχω αφόρητους πόνους στην γλώσσα. Εκτός από αυτό, ο ουρολόγος μου λέει πως το αποτέλεσμα είναι να μην αιματώνεται ο π... και να έχω πρόβλημα στύσης. Δυστυχώς η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη αφού η κατάσταση είναι χρόνια, και έχει ξεκινήσει από το Δημοτικό ακόμη.»

«Ίσως στην Ελλάδα να πρέπει να ενώσετε τις δύο ειδικότητες του ΩΡΛ και του ουρολόγου» μας πρότεινε ο Dr. Strangelove.


Blogged with Flock

4 comments:

Nomad said...

ΩΡΛ και ουρολόγος...μμμ...κάτι σε ντιπ θροτ μου κάνει

:)

(Δε θα μιλήσω πολύ για το σεξ, οχι δε θα μιλ...)

Βάσκες said...

Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση. Ξέρεις εσύ. ;)

subir said...

νομίζω πως ήρθε η ώρα να το πας στο επόμενο level και να ξεδιπλώσεις το "όμοιο"καλλιτεχνικό σου ταλέντο.Το Post σου νομίζω είναι καλή εισαγώγη.Το καπάκι άνοιξε.Για να παίρνετε μυρωδιά!!!!χα!χα!

Anonymous said...

Καταλαβαίνουμε το δράμα ενός μελλοντικού πατέρα..... ;-)