Friday 8 February 2008

Μαθήματα αυτοκτονίας

Νέα πρωτοβουλία της βουλής ενώνει σε μια σπάνια ένδειξη αλληλεγγύης τα κόμματα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Το προεδρείο της Βουλής, σε συνεργασία με εκπαιδευτές πρακτόρων της ΚΥΠ, θα εκπαιδεύσουν όλους τους βουλευτές, υψηλόβαθμα κυβερνητικά, αλλά και κομματικά στελέχη.

Το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα εστιάσει κυρίως σε μαθήματα αυτοκτονίας.  Μετά τα τελευταία αποτυχημένα  κρούσματα, και κυρίως τα επακόλουθα σκάνδαλα τα οποία θα είχαν αποφευχθεί, «η ανάγκη για εκπαίδευση πάνω στις σίγουρες μεθόδους αυτοκτονίας» είναι επιτακτική, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Σιούφας.

«Δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε τον τροχό», συνέχισε, «αυτές είναι δεξιότητες που ο κάθε πρακτοράκος τις έχει αποκτήσει από τον πρώτο χρόνο εκπαίδευσής του».

Στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή, μεγαλοδικηγόροι, εκδότες, επιχειρηματίες και γενικώς προβεβλημένα πρόσωπα τα οποία έχουν λόγους να φοβούνται κάποιον πιθανό εκβιασμό.

«Η κοινωνία δεν πρέπει να ξαναπεράσει αυτά που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες.  Η σήψη δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε με την σειρά του και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Α. Παπανδρέου.

Σε περίπτωση που στο πρόγραμμα δηλώσουν συμμετοχή περισσότεροι από τις προβλεπόμενες θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν βιογραφικό το οποίο να περιλαμβάνει όλες τις μίζες, σκάνδαλα και ρεμούλες στις οποίες εμπλέκονται.  Θα τηρηθεί σειρά επικίνδυνότητας (αυτοί με τα περισσότερα σκάνδαλα θα προτιμούνται).

Επιτέλους, κάτι σε αυτόν τον τόπο κινείται και το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο...

Blogged with Flock

3 comments:

Niemandsrose said...

Τηλεπάθεια έχεις;

Βάσκες said...

σε ...πάθεια τελειώνει αλλά άστο καλύτερα.

Niemandsrose said...

μη μου πεις πνευμονοπάθεια! :)