Friday 15 February 2008

Ψυχραιμία

Προσοχή! Προσοχή καταναλωτή!  Το κόστος μετακύλισης θα έρθει πάλι σε σένα.

Έρχεται πολικό ψύχος και μαζί θα έρθει και χιόνι, παγετός, κρύο και πολικές αρκούδες.

Ναι, καλά ακούσατε, αρκούδες έχουν αρχίσει να φεύγουν από την Αρκτική γιατί λιώνουν οι πάγοι και έρχονται με το ψύχος από την Σιβηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατεβαίνουν θα μας πάρουν τις δουλειές μας, θα μας πάρουν τις γυναίκες μας και δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο. Πίνουν, οι περισσότερες είναι πρώην εγκληματίες που τις αφήσαν από τις φυλακές με τον όρο να φύγουν.

Και θα αυξήσουν την εγκληματικότητα, τις ληστίες, τα μπάσταρδα θα γεννιώνται δεξιά και αριστερά.

Προσοχή, δεν πρέπει να πανικοβάλεσαι, αλλά υπάρχουν ηλικιωμένοι και παιδιά που δεν βάλανε πετρέλαιο, και θα έχουμε κάτω από το 0 στον υδράργυρο, και τα πρατήρια δεν είναι στο νέο σύστημα, και οι δρόμοι θα είναι παγωμένοι, και τα φάρμακα τους δεν θα τους φτάνουν, και θα κλαίνε και δεν θα τους ακούμε, και θα πάνε από συγκοπή.

Πήγαινε σε σουπερμάρκετ και πάρε κωλόχαρτα γιατί θα παγώσει ο κώλος μας, πάρε ρύζι και μακαρόνια πάρε πάνες και γάλα.

Κάνε κάτι, κάνε κάτι, αλλά αφού τελειώσει το δελτίο μας, ώστε να είσαι πληροφορημένος ορθά, αντικειμενικά και ψύχραιμα, πριν κάνεις κάτι.

Μείνε στο κανάλι μας, ακολουθεί η καλύτερη σειρά όλων των εποχών.

Blogged with Flock

4 comments:

Niemandsrose said...

χαχαχα!
μού' ρχεται να ξαναγραφτώ στο buzz για να σε μπαζάρω ασύστολα! :))
α! καλά που το θυμήθηκα, και αν μου επιτρέπεις κιόλας, αλλά δεν είναι σικ να αυτο-μπαζάρεσαι! το λέει και στους κανόνες. χα!

Βάσκες said...

Ωχ, τσακώθηκα. Ψηλά τα χέρια αλητάκο , σε πιάσαμε con i mani nella marmelada, δεν πρόκειται να ξεφύγεις άπληστε καριόλη, μπάζο του buzz.

Ξανασιριουσλι, δεν είχα διαβάσει τους κανόνες, γράφτηκα με το όνομά μου ( !,:) ) για να φαίνεται πως αυτομπαζάρομαι, να μην κοροϊδεύω κιόλας, αλλά ήλπιζα πως ένας νέος μπλόγκερ για λίγο καιρό επιτρέπεται να αυτομπαζάρεται.

Τώρα όμως που ξεμπροστιάστηκα, και που έχω ένα κοινό κοννεσέρ(ς) - κλίνεται κατά το κομπρεσερ - θα σταματίσω την ξεφτίλα μου και δεν θα το ξανακάνω.

Πάντως μια φορά το έκανα και μετά εθίστηκα. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Πρέπει να το φωνάξουμε στα παιδιά μην την πατήσουν και αυτά. ΠΡΟΣΟΧΗ μπορεί να σας ρίξουν buzz στο ποτό σας και να την πατήσετε από την πρώτη φορά.

Ένα κοινωνικό μήνυμα προσφορά του Βάσκες.

Niemandsrose said...

buzzo-νάρκισσε.
το νου σου γιατί η μέλισσα δαγκώνει.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.